Cut The Crap @ Café de Pimpelaar

Meet Cut the Crap! Een feestje georganiseerd door ons: KUT Records. Een fijne boyband uit het oosten die al op menig feestje de dansvloer heeft doen trillen. Ze gaan het weer doen. Maar dan nog beter. Heb jij zin in een avondje vol vertier waarbij verschillende dj’s elkaar in een rap tempo afwisselen? Trek dan je glitterbroekje uit de kast en kom op deze eerste zaterdag van februari naar Café de Pimpelaar. Waarom precies?

Ten eerste omdat deze veelbesproken festiviteit nu al een ongekende populariteit geniet. Het wordt een avond die bol staat van de fijne deuntjes waarop jij je vuisten tot feestelijke hoogte mag laten stijgen. Ten tweede is onze publiekstrekker MC Fruzzelino ook aanwezig. Hij praat de avond aan elkaar en is uiteraard beschikbaar voor een fotootje. Ook ongecensureerde verzoekjes slaat hij zelden af.

Wat we zoal draaien? Van alles, het lot bepaalt. Druk op de grote rode knop en er verschijnt een random muziekgenre. Van house en après-ski tot heerlijke schuurnummers en echte tranentrekkers, ons repertoire kent geen plafond. We vliegen deze avond van links naar rechts en weer terug. Bind jij je Flügel om en doe je mee? Inkoppertje.

Zij zijn dus ook aanwezig. Flügel. Al 25 jaar lang de vaste klant op menig feestje. We zijn daarom erg trots dat ze ons op 2 februari komen verblijden met hun aanwezigheid. Zonder hen geen feestje. Zonder jou ook niet, trouwens.

Dus, cut the crap en noteer 2 februari 2019 in je agenda. Zien we je dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *