Ben on the Dancefloor – Rave With Me

Ben en Ruurd. Wie kent ze niet? Het legendarische zangduo besloot vorig jaar zomer hun muziekcarrière op een laag pitje te zetten en zich te gaan concentreren op andere dingen. De druk werd te groot. Echter, zoals het veel muziekartiesten betaamt, miste Ben de bühne en besloot – gelukkig voor ons – aan een solocarrière te beginnen onder de naam Ben on the Dancefloor.

Ben On The Dancefloor - Rave With Me

Kitten Under Tire Records

Via via kwam Kitten Under Tire Records met Ben in contact. Hij had een melodietje ingespeeld op de piano en zocht iemand die wilde helpen met het produceren van zijn nieuwe nummer. Geheel vrijblijvend boden wij onze hulp aan. We zagen Ben nu eenmaal graag weer terug op het podium – de plek waar hij hoort en zich thuisvoelt.

Ben Benjamin De Ruiter

Rave With Me!

Na veel koffie, brainstormsessies en uren in de studio te hebben gezeten, is het nummer precies zo geworden als Ben in gedachten had. Het is volgens hem zelfs de geboorte geweest van een nieuw genre: Happy Hipcore. Volgens ons dé ontdekking van 2018. Nu al. Na het opnemen van de vocalen, presenteren wij dan ook met gepaste trots zijn nieuwe single: Rave With Me! Ben is zeer tevreden over de samenwerking met ons en meer dan trots op het eindresultaat. En wij ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *